TRANSPORT SLÄP
CARGO - Hjulen under släpet
Cargo (f.d Vario) är ett högbyggt smidigt släp med hjulen under flaket. Chassit är av formbockad plåt och tål rejäla lass. Fällbara lämmar runt om som hamnar under flakets höjd så du kan lasta med truck utan att behöva ta av lämmarna. Standardgolv är av 15 mm finsk plyfa med nedsänkta fästöglor. Vi kan bygga upp till 10 meter långt!
HUSKY
Husky är ett nedsänkbart släp du inte behöver ramper till. De finns med liten lutning med manuell tipp funktion (du kan även få med el) eller med hydraulisk tipp där axeln snurrar runt sig själv så släpet läggs plant utmed marken utan lutning. Mycket smidigt släp för gräsklippare och små maskiner!
JUKI SP Multisläp
Tippsläp med multifunktion: Tippar i lite lutning för bilar, brant lutning för grus och som en trevägs tipp, dvs åt båda sidorna! Allt i ett!
JUMBO MASKINSLÄP - Tippbart!
Jumbo Maskinsläp är en av våra bästsäljare och är toppen vid bil/maskin eller material transporter. Stabilt, smidigt och tippbart med hydraulisk pump. Chassit är dubbelt dvs
två stålrambalkar på varandra. Baklämmen fungerar som en uppkörningsramp.
Antal axlar väljs beroende på totalvikten.
JUMBO TIPPSLÄP
Jumbo Tippsläp är vår bästsäljare och är helt outstanding bland Sveriges transporter. Stabilt på vägen, smidigt och tippbart med hydraulisk pump. Chassit är dubbelt dvs två stålrambalkar på varandra. Baklämmen fungerar som en uppkörningsramp.
Antal axlar väljs beroende på totalvikten. Här finns många tillvals kombinationer om så önskas - kapell, grindar, el-winsch, el-tipp, 10" däck vid 3 axlar, durkplåt mm.
KÅPSLÄP
Kåpsläpet har som grund ett släp med hjulen på utsidan och fällbar baklämm. Själva kåpan är 1250 mm hög och du kan utforma den så som du vill. Som standard ingår enbart uppfällbar baklucka. Färger du kan välja på är: Vit, svart eller silvergrå. Denna kåpa kan även användas på våra andra släp om så önskas.
VARIO - Hjulen på sidan av släpet
Variosläpet har hjulen på utsidan av chassit. Fällbar baklämm och fasta sidolämmar.
Fästöglor finns inuti släpet. Golvet är av finsk 15 mm plyfa. Däck: 13" stålfälg.